17. Østfoldmesterskapet i hurtigsjakk 2004
Asak skole ligger ved sydenden av Femsjøen like i nærheten av tettstedet Tistedal.
Home ØS   Home Halden

Halden Sjakklubb innbyr til Østfoldmesterskap (ØM) i hurtigsjakk lørdag 16. oktober på Asak skole i Halden (samme spillested 
som siste års ØM i hurtigsjakk), Asak skole ligger ved sydenden av Femsjøen like i nærheten av tettstedet Tistedal. 
1. runde starter kl. 11.00, oppmøte senest 10.30.

9 runder med 15 minutter betenkningstid pr. spiller. Alle spiller i en gruppe.

Startkontingent: 75,- for junior og 150,- for øvrige. Påmelding senest torsdag 14. oktober.
Etteranmeldte betaler: 100,- for junior og 175,- for øvrige. Etteranmeldte tas i mot frem til 
kl. 10.30 lørdag 16. oktober.

Premiering: Pokal til Østfoldmester, beste junior -20 år og vinner i klassen +60 år. Østfoldmesteren og en deltager (trekkes) får i tillegg dekket startkontigent i det åpne NM i hurtigsjakk som arrangeres i januar 2005 av kretsen, hvis de deltar i dette. Østfoldmester får dekket startkontingent i dette mesterskapet og i neste års Østfoldmesterskap i hurtigsjakk. I tillegg deles det ut minst tre pengepremier av 200,-. Minst 200,- til vinner totalt, minst 200,- til Østfoldmester og minst 200,- til bestemann på den nedre halvdelen (rangert etter rating før start).  Halvparten av juniorene premieres. 70-80% av startkontingenten går til premiering. 

Ved poenglikhet i toppen, spilles det umiddelbart en stikkamp. Best av 2 partier med 5 minutter betenkningstid. Hvis det fremdeles står likt spilles det ett avgjørende parti der hvit får 6 minutter og sort 5 minutter betenkningstid, ved remis i dette partiet vinner sort.

Turneringen er åpen for hoved- og bimedlemmer av Sarpsborg SK, Halden SK, Moss SK, Fredriksstad SS, Indre Østfold SS, Selbakk SK, Strømstad SK og Tanum SK. (Hoved- og bimedlemmer i Strømstad SK og Tanum SK + de som kun er bimedlemmer av Østfold klubbene kan i dette mesterskapet kun vinne pengepremiene)

For informasjon og påmelding kontakt
Anker Aasum, telefon 69 18 33 88 (privat) eller Helge Rangøy, 69 17 68 36 (privat)