Åpen nordisk seniorturnering ved Middelhavet

17. til 25. januar 2009 på Costa Blanca i Spania
-
-
-
-
-
-


Turneringen er
avlyst

Turneringen er åpen for alle sjakkspillere som er fylt 60 år senest 31. desember 2008.

Turneringen rates IKKE. Den spilles over ni runder, med betenkningstid 90 minutter på 40 trekk + 30 sekunder tillegg per trekk, deretter 30 minutter på resten av partiet + 30 sekunder tillegg per trekk. ALLE rundene starter klokken 10.00, mens den første runden lørdag 17. januar starter kl.19.00

I tillegg blir det simultanoppvisning med GM Mihai Suba og en individuell lynsjakkturnering. Om mulig, og ønskelig, arrangerer vi også en ”landslagsturnering” i lynsjakk
.
Foto: Torger Strand. Han kom på andreplass i senior-VM, bare slått på kvalitet

Spillested er fire-stjerners Hotel Kaktus Albir (www.kaktusgrup.com), som ligger på strandpromenaden i Albir, havnedelen av Alfaz del Pi kommune i Alicante-provinsen, med flott utsikt over Middelhavet. Vi har store og lyse spillelokaler, med utsikt mot havet.

Hotellet tilbyr overnatting til følgende priser:

40 euros per døgn per person i dobbeltrom, inkludert halvpensjon, eller 48 euros med HEL pensjon. Dobbeltrom kan brukes som enkeltrom mot et tillegg på 20 euros per døgn.

Hotellet står åpent for andre ønsker vi måtte ha, som for eksempel en felles tapaskveld med utsøkt spansk mat. Hotellet er kjent for sitt gode kjøkken.

NB: For å beholde denne prisen, er vi avhengig av at et visst minimumsantall spillere og/eller ledsagere bor på hotellet, vi håper derfor på snarlig respons for å vite at vi er ”trygge”.

Albir ligger rundt 50 km nord for Alicante, og 13 mil sør for Valencia. Nabobyer er den berømte middelalderbyen Altea og Europas turisthovedstad, Benidorm. Det er gode buss- og togforbindelser i provinsen, det tar rundt 45 minutter til Alicante. Det går buss til Valencia.

Nærmeste flyplass er Alicante (ALC), i El Altet i Elche kommune. Herfra går det regelmessig busser til Benidorm og Albir. Drosje til Albir koster rundt 80 euro. Kommer mange samtidig, vil vi vurdere egen buss. Flyplassen i Valencia (VLC), ligger 14 mil unna, og har bussforbindelse. Flyplassen Murcia (MJV) i San Javier i Murcia-regionen ligger 15 mil unna.

Startkontingenten er 50 euro.

Velkommen til hyggelige sjakkdager fjernt fra nordisk vinter i januar 2009! Maksimumstemperatur på denne årstiden er gjerne rundt 20 grader.

Med vennlig hilsen

President i Alfaz del Pi sjakklubb
Carlos Agulló

For spørsmål og påmelding:

Torger Strand, kontaktperson, email torgerstrand1@hotmail.com
Telefon + 34 96 685 08 71