TILBUD OM SJAKKTUR MED ”NOKKO ATTÅT”
Home sjakk.net

TILBUD OM SJAKKTUR MED ”NOKKO ATTÅT”

Jeg har snakket med ett av deres medlemmer, Odd B Johansen, om dere kunne være interessert i en tur til byen Kolbrzeg i Polen for en sjakkturnering med ett av seniorlagene. Jeg snakket med klubbens leder når jeg var der nede i august og de var meget interessert i å spille mot dere og bli nærmere kjent med norske spillere.
I den forbindelse kom de med forslag for turneringen som selvsagt også kan diskuteres nærmere: Men han foreslo f eks:

2 turneringer, en dag med 5 runder og en med 4 runder og avslutning.

1 runde er 1 time og de spiller det sveitsiske system, uten at jeg vet hva det vil si. Når jeg spurte om hva det ville koste, mente han ca 50Zl per person, etter dagens kurs Nkr 250,-. Dette inkluderer også leie av lokaler og premier og en enkel bevertning.

Jeg har forslag for damene som vil bli med men som ikke skal delta på sjakk:
Det er mye å få kjøpt der, fortsatt for en billig penge. Mange koselige små forretninger, men også et store varemagasin hvor utvalget er stort og prisene en del høyere.
Hotellet ”vårt” har mange forskjellige tilbud med behandlinger og spa. Det er også tannlege på hotellet.

Når det gjelder resten av oppholdet vil jeg foreslå en dagstur til bl a til byen Darlowo, byen hvor den norsk/svenske/danske kongen ligger gravlagt. Turen legges videre opp med besøk på et kjempestort marked som har mye for enhver smak. Vi avslutter dagen med å spise middag på det gamle slottet Bernsteinpalasset. En 3 retters, forrett, hovedrett og dessert.

Det kan også være aktuelt med en liten båttur for å se noe av kurområdet fra sjøen. Eller vi kan ta en tur til Drømmehagen. Disse arrangementene kan vi enten knytte til en langweekendtur på 5 dager med fly fra Rygge eller en 10 dagers tur med buss.

Priser på langweekendtursom inkl. sjakkturnering, helpensjon, 2 klassiske massasjer, manikure, pedikure, 2 timer saltvannsbasseng og 2 ganger badstue/sauna: + transfer t/r Szczecin /hotellet.

Kr 3.150,- + fly tur/retur med fly fra Rygge. Tillegg for enkeltrom.

Det er ikke mulig å sette opp pris på fly med Norwegian før vi vet når turen skal arrangeres da det varierer fra tur til tur.

Eller kanskje legge sjakkturen inn i en 10 dagers tur med buss og få 12 behandlinger og ellers tid for andre utflukter og arrangement?

2008 pris på 10 dagers tur med fly ned og buss hjem i mars koster fra 5.990,- per person.
En 10 dagers tur med buss tur/retur f eks i mai kostet fra kr 5.690,- per person.

Jeg håper disse tilbudene vekker deres oppmerksomhet og at dere tar kontakt med meg igjen for nærmere opplysninger. Jeg kan gjerne komme en tur på et møte hos dere og fortelle mer om turene og ha med både med brosjyrer og video.

Håper på en positiv tilbakemelding..

Med vennlig hilsen


Tove Mariann Huseby